НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 30 ноември 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.11.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Комерцијална Банка АД Скопје –300 обични акции - Стопанска Банка АД Битола –2 обични акции - ТТК Банка АД Скопје –200 обични акции - Алкалоид АД Скопје –225 обични акции