НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 30 октомври 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.10.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Макотекс АД Скопје –12 обични акции - Скопски Пазар АД Скопје –276 обични акции