Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 30 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 29.01.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 305 обични акции
- ДС Смитх АД Скопје – 118 обични акции