Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 03 септември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.09.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Славеј АД Скопје – 389 обични акции