Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 03 септември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.09.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Фершпед АД Скопје – 245 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 25 обични акции