Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 03 август 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.08.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје - 26 обични акции 
- Либерти АД Скопје - 778 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје - 197 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје - 23 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје - 24 обични акции
- Макстил АД Скопје - 537 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје - 9 обични акции
- АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје - 467 обични акции