Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 03 август 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 01.08.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје–175 обични акции