Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 03 јуни 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.06.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска Банка АД Скопје – 141 приоритетна акција
- Раде Кончер Апаратна Техника АД Скопје – 11 обични акции