НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 03 април 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.04.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Уготур АД Скопје –28 обични акции - НЛБ Банка АД Скопје –5 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –859 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје –218 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –26 обични акции - Макстил АД Скопје –593 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –27 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –515 обични акции