Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 03 март 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.03.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ОКТА АД Скопје – 69 обични акции