Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 03 февруари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 31.01.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 90 обични акции
- НЛБ Банка АД Скопје – 6 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 25 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје – 612 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 364 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје – 200 обични акции