Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 03 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Стопанска Банка АД Скопје – 9 приоритетни акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 86 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 68 обични акции
-Макошпед АД Скопје – 370 обични акции