Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 03 ноември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.11.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-ГД Тиквеш АД Кавадарци – 17 обични акции
-ВВ Тиквеш АД Кавадарци – 45 обични акции