Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 03 октомври 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 2 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 17 обични акции