Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 03 октомври 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.10.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уготур АД Скопје–24 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје–530 обични акции
- Макстил АД Скопје–503 обични акции
- Огражден АД Струмица–39 обични акции
- РЖ Интер-трансшпед АД Скопје–69 обични акции