Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 03 јануари 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 30.12.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Дебарски бањи Цапа АД Дебар - 30 обични акции
- ОКТА АД Скопје - 17 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 250 обични акции