Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 03 јануари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 02.01.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 516 обични акции