Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 29 август 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.08.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Реплек АД Скопје – 11 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 354 обични акции