Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 29 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 87 обични акции 
- Македонски Телеком АД Скопје – 523 обични акции
- Аутомакедонија АД Скопје – 71 обична акција