Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 29 јули 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.07.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-НЛБ Банка АД Скопје – 128 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 25 обични акции