НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 29 јуни 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.06.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Алкалоид АД Скопје –35 обични акции - Технометал-Вардар АД Скопје –33 обични акции - Бетон АД Скопје –35 обични акции - Гранит АД Скопје –156 обични акции - Охридска Банка АД Скопје –50 обични акции - Топлификација АД Скопје –300 обични акции - Комерцијална Банка АД Скопје –25 обични акции - Макстил АД Скопје –230 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје –100 обични акции - Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје –500 обични акции - Макпетрол АД Скопје –50 обични акции