Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 29 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    НЛБ Банка АД Скопје – 27 обични акции
-    Макпетрол АД Скопје – 40 обични акции
-    Тетекс АД Тетово – 7 обични акции
-    ЗК Пелагонија АД Битола – 55 обични акции