НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 29 март 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.03.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Комерцијална Банка АД Скопје –7 обични акции - Триглав Осигурување АД Скопје –116 обични акции - Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје –62 обични акции - Макпетрол АД Скопје –30 обични акции