Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 29 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-    Алкалоид АД Скопје – 62 обични акции
-    Макошпед АД Скопје – 39 обични акции
-    Гранит АД Скопје – 627 обични акции
-    Либерти АД Скопје – 304 обични акции
-    ОКТА АД Скопје – 30 обични акции
-    Макстил АД Скопје – 62 обични акции.