Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 29 декември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 1.609 обични акции
-ОКТА АД Скопје – 17 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 400 обични акции