Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 29 октомври 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.10.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:
-Уготур АД Скопје - 11 обични акции
-Макстил АД Скопје - 240 обични акции
-АрцелорМиттал (ХРМ) АД Скопје – 209 обични акции
-Алкалоид АД Скопје - 176 обични акции