НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
четврток, 29 октомври 2015
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.10.2015 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва - Фершпед АД Скопје –27 обични акции - Вабтек МЗТ АД Скопје –12 обични акции