Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 29 јануари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 28.01.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Попова Кула АД Демир Капија – 498 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 96 приоритетни акции