Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 28 септември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар- Апаратна техника АД Скопје - 100 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 1 обични акции
- Фустеларко Борец АД Битола - 114 обични акции
- ГТЦ АД Скопје - 185 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 74 обични акции