Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 28 септември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.09.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје–289 обични акции
- Гранит АД Скопје–260 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје–30 обични акции