Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 28 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 51 обична акција
- РЖ Техничка Контрола АД Скопје – 83 обични акции