Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 28 јули 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.07.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 30 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 4 приоритетни акции