Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 28 јуни 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.06.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 344 обични акции
- Комерцијална банка АД Скопје - 62 обични акции