Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 28 јуни 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 

- Аутомакедонија АД Скопје – 10 обични акции

- ОКТА АД Скопје – 26 обични акции.