Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 28 мај 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.05.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална банка АД Скопје - 40 обични акции
- Гранит АД Скопје - 247 обични акции
- ГТЦ АД Скопје - 149 обични акции