Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 28 март 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.03.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје – 60 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 30 обични акции
-Гранит АД Скопје – 52 обични акции
-Македонијатурист АД Скопје – 920 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 24 обични акции