Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 28 март 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.03.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 451 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 110 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 7 обични акции