НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 28 март 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.03.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - НЛБ Банка АД Скопје –43 обични акции - Европа АД Скопје –174 обични акции