Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 28 февруари 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 25.02.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Либерти АД Скопје – 838 обични акции 
-Стопанска Банка АД Битола – 254 обични акции