Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 28 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 
-    Комерцијална банка АД Скопје – 4 обични акции
-    Стопанска банка АД Скопје – 1.000 обични акции
-    ТТК Банка АД Скопје – 192 обични акции
-    РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 29 обични акции
-    Алкалоид АД Скопје – 25 обични акции
-    НЛБ Банка АД Скопје – 200 обични акции
-    Уготур АД Скопје – 31 обична акција
-    Стопанка банка АД Скопје – 6 приоритетни акции
-    РЖ Техничка контрола АД Скопје – 11 обични акции
-    УСЈЕ АД Скопје – 4 обични акции.