Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 28 декември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.12.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје–25 обични акции