Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 28 ноември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.11.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 37 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 30 обични акции
- Огражден АД Струмица – 152 обични акции
- Фершпед АД Скопје – 25 обични акции