Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 28 октомври 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.10.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 40 обични акции
-Македонијатурист АД Скопје – 5.848 обични акции