Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 28 октомври 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 27.10.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-  Стопанска Банка АД Скопје – 1 приоритетна акција