Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 27 септември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.09.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 100 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 86 приоритетни акции
- Макпетрол АД Скопје – 49 обични акции