Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 27 август 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.08.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 20 обични акции