Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 27 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 52 обични акции
- Тутунски Комбинат АД Прилеп – 58 обични акции