Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 27 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ОКТА АД Скопје – 68 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 100 обични акции
- Аутомакедонија АД Скопје – 181 обични акции