Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 27 април 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.04.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје – 64 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје – 300 обични акции
- НЛБ Банка АД Скопје – 379 обични акции
- Пелистерка АД Скопје – 42 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 21 обична акција