Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 27 февруари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 26.02.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 4 обични акции